Den følelsen!

I dag er jeg faktisk litt stolt av meg selv. Jeg klarte å komme opp av sofaen og ut på trening, og stod på døra der da de åpnet klokken 8! Omtrent alle genene i kroppen min skrek at jeg heller skulle bli hjemme, og unnskyldningene for å faktisk droppe trening stod i kø. Planen var nemlig å trene i går, så det var med andre ord i går det var satt av tid til trening i hodet mitt. Men da jeg kom til treningsstudioet hadde de trøbbel med alle dørene, så det var ingen som kom inn, og ingen som kom ut. Så da var det bokstavelig talt bare å snu i døra! Du vet den følelsen du får når noe du skal blir avlyst, og du bare kan dra hjem å sette deg i sofaen? Det er en liten lykkefølelse der og da spør du meg! Selv om jeg visste at det betydde at jeg ikke hadde noe annet valg enn å trene i dag, til tross for at  det å klargjøre leiligheten for oppussing, ordne med dyra som ikke kan være hjemme i oppussingsperioden, pakke, rydde, handle og mer enn det, bare skrek i ørene mine da vekkerklokka ringte i dag. Jeg skal innrømme at jeg holdt på å la unnskyldningene for ikke å trene knekke meg sikkert ti ganger, men jeg kom meg likevel over dørstokkmila! Den følelsen er så god! Det er helt fantastisk å vite at jeg har trent i dag, spesielt siden det var så tungt å faktisk komme seg ut. Men så hadde jeg med meg godt selskap da! 

Siden jeg klarte å være på plass for å trene så tidlig, har jeg også fått gjort veldig mye av det jeg hadde planlagt i dag også, så nå er det tid for en velfortjent kaffekopp! 

#trening #mamma #mammablogg #komiform

Én kommentar

Victoria Larsen

11.09.2017 kl.14:46

Utrolig herlig!! Flink du er :-)

Hverdagslykker

11.09.2017 kl.17:31

Victoria Larsen: Så koselig! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits