Uka som gikk!

Svusj, så var enda en uke på sin siste dag! Det gjelder virkelig å ha tunga rett i munnen med alt som skjer. Tannlegen, barnedåp, oppussing, fysioterapi, bryllup og barseltreff, det gjelder å ikke blande dagene for å si det sånn! Til uka begynner vi å pusse opp badet vårt, og jeg er utrolig spent på hvordan det kommer til å se ut til slutt! Denne uka har gått med til å se på flis, ha med prøvefliser hjem, levere tilbake, hente nye osv osv. Til slutt måtte vi jo bare velge noen, og jeg håper inderlig vi har gjort et godt valg! Badet er liksom ikke noe du bare endrer på om et år dersom du ikke ble fornøyd.. Vi er jo litt i siste liten - mennesker, venter til siste uka med å velge fliser, og flaks for oss hadde de nok av dem på lager. Det hadde virkelig tatt seg ut om det var 4-5 ukers leveringstid! Da vet jeg helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort. 

Men det er ikke bare badet som har stått i fokus denne uka, jeg har også fått klemt inn litt trening! Nå er jeg jo så godt i gang, så kan ikke gi meg nå! Litt ufrivillig ekstra trening har jeg også fått, bilen vår valgte nemlig det perfekte tidspunkt å streike på. Så vi har nok å henge fingrene i! Om ikke annet har vi fått tatt litt buss, til eldstefrøknas fryd! Det er jo så stas å ta buss må du skjønne! Buss er nå greit nok synes jeg, ulempen er at det er så mange bussbytter og omveier for å komme dit du skal. Men men, vi har i det minste det alternativet å benytte oss av, og det er deilig! 

Nå har jeg tenkt til å bruke resten av kvelden på å slappe av på sofaen, før det braker løs i morgen. Selve rivingen av badet starter på tirsdag, men det er nok å gjøre innen den tid! 

God søndag!

 

#mamma #mammablogg #helg 

Én kommentar

Charlotte

10.09.2017 kl.20:43

fint bilde av deg :)

Hverdagslykker

10.09.2017 kl.21:13

Charlotte: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits