Jeg har ikke noe valg!

Etter at jeg solgte hesten har jeg stått uten hobby, og det har blitt alt for mange timer på sofaen. Jeg har aldri vært den store treningsnarkomanen, men jeg er en av de som påstår at det å holde på med hest, er trening. Men nå som jeg ikke har hest lenger, så kan jeg ikke gjemme meg bak det heller, jeg har derfor lenge tenkt at jeg burde begynne med nettopp trening! Så ble jeg gravid, og unnskyldningene raste på. Så ble babyen født, men jeg kunne skylde på at jeg ikke hadde krysset de seks magiske ukene etter fødsel. Magiske uker på flere måter; det sies at man kan begynne med trening igjen etter seks uker, og jeg skulle ha min første fysioterapi-time når det hadde gått seks uker siden fødsel. Hvorfor fysioterapi tenker kanskje du, og da kan jeg fortelle at nå begynner opptreningen etter fødselen med storesøster! 

Neida, ingen skrivefeil her, jeg skal trene meg opp etter den første fødselen. Nå skal jeg prøve fysioterapi for å se om svimmelheten jeg har slitt med de to siste årene, kan bli borte. Rettere sagt vi skal trene opp balansenerven med koordinasjonstrening og styrketrening. Akkurat hvorfor jeg sliter med svimmelhet er det ingen som vet. Det første anfallet inntraff i det jeg skulle reise meg etter fødsel, og siden har det vedvart. Om det var det store blodtapet, jernmangel, en stor psykisk påkjenning, epiduralen som satt feil, eller noe helt annet som utløste det, vet vi ikke. Men nå starter i hvert fall jakten på å få det til å forsvinne! To ganger i uka går jeg til fysioterapi, så nå har jeg ikke noe valg hva trening angår! Det er kanskje ikke den treningen som får deg til å vinne maraton eller markløft, men det er bedre enn å sitte på sofaen! Så gjenstår det bare å se hvilken effekt det får!

Jeg har i hvert fall kjøpt meg innesko til å trene i, det fikk jeg nemlig beskjed om at jeg måtte ha. Innesko burde jeg kanskje hatt fra før, men det er ikke akkurat noe du bruker i stallen! Uansett, nå er det kjøpt, enda en grunn til å faktisk holde treningen gående!

#mamma #mammablogg #trening 

Én kommentar

Victoria Larsen

19.08.2017 kl.15:43

Flotte sko!

Hverdagslykker

19.08.2017 kl.16:14

Victoria Larsen: Takk!

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits