La barna oppleve naturen!

På søndag pakket vi sekken og dro ut på søndagstur! Været var perfekt for en dag ute, litt skyer og litt sol, rett og slett ikke for kaldt og ikke for varmt! Vi tok med kaffe på termos til oss voksne, og kakao til eldste frøkna. Pølser i sekken, kjeks, vann på flaske, og godt humør! På veien stoppet vi for å kjøpe med oss en engangsgrill, i tilfelle de felles bålplassene som finnes der vi skulle dra, var opptatt. Lillesøster i vogn, og bæremeis til storesøster. Ikke fordi hun ikke hadde klart å gå hele veien, men fordi hun synes bæremeis er så gøy! Og er det noe jeg mener er viktig når barna skal ut på tur, så er det at de skal huske det som gøy! Det skal være positivt å komme seg ut, ikke bli et minne med gnagsår og slite små bein. 

På turen gikk vi forbi et knippe hester, vi plukket bringebær rett fra skogen, og vasset barbeint i vannet. Hadde vi vært tøffe nok hadde vi tatt med oss badetøy, men det får bli neste sommer. I hvert fall på oss voksne! Barn er nok utstyrt med et annet badetermometer enn oss, for snuppa vår virket ikke til å bry seg om det kalde vannet der hun løp i vannkanten! Vi fyrte grillen og koste oss med pølser, og hadde rett og slett en herlig dag utendørs!

Det å ha med seg en baby på turen var heller ikke noe problem. I vognen er det nok ly til å skifte bleie, og med et par ekstra tepper som ly er ikke ammingen noe problem heller selv om sommeren er på hell. 

Jeg håper virkelig at vi får flere godværsdager i helgene fremover, slik at dette kan gjentas! Det er ingen tvil om at både store og små koste seg ute en hel dag!

 

#mamma #mammablogg #barn #tur #utpåtur #familie

Én kommentar

Stine Sophie Lundsrud

18.08.2017 kl.12:18

Så utrolig hyggelig ut! Ønsker deg en strålende dag :)

Hverdagslykker

18.08.2017 kl.21:58

Stine Sophie Lundsrud: Tusen takk for det! Ønsker deg en god helg! :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits