Første gang utendørs!

I lang lang tid har jeg hatt et ønske om at vi skulle få ferdig uteplassen vår. Det er riktignok bare en balkong, men den er vendt mot sola fra den står opp til den går ned, så det har en tendens til å bli ganske varmt utpå der! Ikke har vi hatt noen markise heller, så skyggemuligheter har vært lik null. Men endelig har vi klart å somle oss til å få kjøpt og montert en markise (det er jo en seier i seg selv her i huset å faktisk få ferdig noe samme uke som det blir kjøpt inn!), så nå går det an å bruke balkongen! Vi har hatt vår første morgenkaffe på omtrent to år der ute, og endelig går det an å ha noen andre blomster enn kaktuser til pynt (vet ikke om noen kvaster med lyng kan kalles blomster egentlig, men hallo.. vi nybegynnere må jo starte et sted!). Nå lurer du sikkert på hvordan i alle dager vi kan klare å få ørkenforhold på balkongen her i Norge, men jeg skal love deg at i en solrik krok med vegger på tre sider, der blir det lunt og varmt! Forskjellen ble helt enorm nå som markisa er oppe, og vi kan få litt skygge.

Det er faktisk utrolig koselig med en liten uteplass, selv om drømmen om hage fremdeles er stor! Og hvem vet, kanskje vi ender opp med hage før året er omme?


#hage #ute #blomst #blomster #mamma #mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits