Frokost på senga!

Da jeg var liten husker jeg at jeg våknet grytidlig når jeg hadde bursdag! Jeg var så spent! Men jeg ville ikke stå opp før mamma hadde kommet inn, fordi hun alltid vekket meg med kake og gaver på senga. Jeg måtte derfor ligge i senga og late som jeg sov, selv om jeg kanskje hadde liggi i senga lenge og hørt etter om hun var på vei snart. Det var så stas! Det har vært en tradisjon så lenge jeg bodde hjemme, og det har blitt en utrolig koselig ting jeg ser tilbake på nå i voksen alder. Det er liksom det som er bursdag for meg! Derfor har jeg lyst til å skape de samme minnene med mine barn. Så i går kveld gjorde vi alt klart, slik at vi kunne vekke toåringen vår med gaver og kake på sengen i dag! 

Det var ei veldig overrasket frøken som fikk spise kake før frokost, og jeg synes i grunnen morgenen ble ganske så vellykket! Favoritt boken og filmen er for tiden "Biler", og da hun åpnet opp gaven fra oss som inneholdt et duplosett med nettopp Biler, var hun i ekstase. Krona som vi lagde i går kveld har hun brukt omtrent hele dagen, så alt i alt tror jeg vi har en veldig fornøyd toåring i hus!

Er det opp til meg har vi videreført tradisjonen med kake og gaver på senga til bursdagsbarnet, det falt i hvert fall i smak i dag!

#mamma #mammablogg #barn #bursdag #kake #fest #gaver

Én kommentar

Victoria Larsen

02.08.2017 kl.00:10

Åh, så koselig!! :-)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits