Snart 2 år og juniorseng!

Det er ikke tull det de sier om at tida går så utrolig fort når man har barn! Den går så klart like fort når man ikke har barn, det er bare at med barn ser man hvor fort store de blir! Tenk, nå er eldstejenta vår straks to år alt! Det er to år siden hun kom til verden, og jeg husker det som om det skulle vært i går, enda det har kommet en lillesøster også siden da. Det merkes kanskje spesielt godt hvor stor hun har blitt på de to årene nå som vi har en baby i hus igjen. 

For tre uker siden dro vi ut og kjøpte juniorseng til eldstesnuppa. Et par dager før vi dro ut for å kjøpe den, snakket vi mye om at hun snart skulle få ny seng, og viste bilder av sengen hun skulle få. Da dagen kom og sengen stod på rommet, var det ei veldig blid og fornøyd frøken som kom inn på rommet sitt. Jeg var veldig spent på hvor mange og lange kvelder vi kom til å få ettersom det bare er å gå rett ut av juniorsengen, og ha full tilgang til alt av leker på rommet. Derfor passet vi på å legge inn "overgangen" mens pappa også er hjemme og har ferie, i tilfelle vi kom til å få lange kvelder og netter i overgangsfasen. Jeg var også veldig skeptisk til at vi skulle skru ned sprinkelsengen og legge den på loftet allerede før snuppa var innkjørt i den nye sengen.. Men der satte mannen ned foten og sa at hvis vi skal få til et bytte fra sprinkelseng til juniorseng, måtte vi gjøre det 100%, uten noen vei tilbake. Det er jeg forsåvidt enig i, og sånn ble det.

Alle bekymringer har vært bortkastet, for overgangen har gått overraskende lett! Nå har vi vært veldig bortskjemte hele tiden, legging har aldri vært noe problem. Uansett hvor vi har vært har det bare vært å legge frøkna i sengen, synge noen sanger eller fortelle eventyr, så har det vært natta. Når hun har blitt lagt i egen seng har hun sovet der hele natten. Jammen har det gått like lett med juniorsengen også! Vi kan se på hele jenta hvor stolt hun er av sengen sin, og på tre uker er det bare én kveld hun har gått ut av sengen et par ganger fordi hun ville leke i stede for å sove. Selvfølgelig kan det bli mer av dette etter hvert, ting går jo opp og ned i perioder. Men jeg er både overrasket og stolt av jenta vår som sover i "stor jente seng", og ikke er 2 år enda! 

Sengehesten er forresten hjemmesnekret. Da juniorsengen var i hus var det umulig å få tak i en sengehest, så det tok mannen i egne hender, og laget en! Vi har planer om å male den, og jeg må si at jeg synes den ble veldig fin! #mamma #mammablogg #barn #seng #interiør

3 kommentarer

Victoria Larsen

30.07.2017 kl.23:44

Så søtt!

Marianne

31.07.2017 kl.21:18

Så utrolig moro at hun har fått juniorseng, og så kjekt at det har gått så fint! Kan tenke meg det er stas for henne :)

Hverdagslykker

31.07.2017 kl.22:14

Marianne: Den falt virkelig i smak :) Takk for kommentar <3

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits