Nå skjer det!

Alle har vel vært innom tanken om at "fra neste uke skal jeg begynne å leve sunnere." Det er i grunnen en klisjé, man er kanskje flink i tre dager, og så er det tilbake som før. Men det har jeg tenkt til å gjøre noe med! Fra og med mandag har jeg fått mannen med på at vi skal leve litt sunnere, og begynne å røre oss mer. Det er en kombinasjon av at det har blitt litt for mye av det gode nå i ferien, i tillegg til at vi veldig ønsker oss ny bil, pluss et bryllup snart forhåpentlig vis, og da må det spares!

Vi var veldig flinke før jeg ble gravid på nytt nå i høst, men under graviditeten sklei det ut. Jeg må innrømme at det ble en sjokolade både på onsdag og torsdag rett som det var. Nå vil vi komme tilbake til de gode rutinene, og jeg håper virkelig at vi klarer å motivere hverandre til det bedre! I det siste har en av oss vært veldig flink helt til den andre blir fysen på et eller annet, og setter det på bordet. Ikke bra! Men fra og med mandag har vi blitt enige om at det kun er lørdager som skal være kosedager, og det er det! Jeg er også veldig motivert for å begynne å trene når det har gått 6 uker siden fødselen, så jeg håper motivasjonen har kommet for å bli. Jeg vet at det kommer til å være utrolig tungt å komme i gang, men for hver vonde treningsøkt blir det jo litt bedre neste gang! For min del handler det om å ikke begynne for hardt, ikke drepe motivasjonen på første tur ut. Så nå er det bare å følge med fremover, det kommer garantert til å bli opp- og nedturer, og garantert noen blemmer også! 

Men først er det lørdag! Tross alt to dager til vi begynner...

 

#mamma #mammablogg #trening #motivasjon #helg

4 kommentarer

spisogspar

29.07.2017 kl.20:38

Ja helgene må en få lov til å kose seg :)) Lykke til <3

Hverdagslykker

29.07.2017 kl.21:09

spisogspar: Takk for det! Håper vi klarer å holde oss i skinnet :p

Victoria Larsen

29.07.2017 kl.22:51

Kjenner til det, hehe! Men, det er lov å kose seg også med god samvittighet :D

Hverdagslykker

31.07.2017 kl.08:40

Victoria Larsen: Hehe joda, bare ikke for ofte :p

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits