Livet på landet!

God formiddag! I skrivende stund sitter jeg med kaffekoppen i hånda, og er klar for å nyte den ute med skogen som nærmeste nabo. Eldstejenta har spist frokost ute på dumpehuska, og jeg kjenner mer og mer på ønsket om å flytte til hus! Det er så deilig når vi bare kan lukke opp verandadøra og la store og små fly inn og ut som de ønsker, og likevel har vi full oversikt og ser alt de gjør. Hos oss må vi ned en trapp og gå forbi et par naboer før vi er på lekeplassen, så det krever litt planlegging. Det er ikke bare å snu seg hvis man plutselig blir tørst, eller bare ta på morgenkåpa og ta med en kopp kaffe ut! 

Så etter å ha vært på landet et par dager nå, må jeg si at det er ganske idyllisk og fint å bo sånn her til! Jeg blir mer og mer forelsket for hver gang vi er her ute, så jeg håper virkelig det ikke er alt for lenge til vi også er på husjakt. Det trenger ikke være langt ut på landet, men det å kunne ha sitt eget uteområde drømmer jeg om!

#mammablogg #mamma #ferie #hus

 

2 kommentarer

Victoria Larsen

27.07.2017 kl.14:28

Så herlig!! :-)

Hverdagslykker

27.07.2017 kl.21:24

Victoria Larsen: :-)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits