Familieferie!

Nå kan vi herved skrive "check" ved siden av familieferie, på to do lista vår! Vi har hatt vår første lille utflukt med overnatting etter at vi ble fire, og det har mildt sagt vært innholdsrikt! Vi tok turen innom Hunderfossen i går, og storkoste oss der med is, karuseller, lek og bading. Mest på storesøster og pappa så klart. Jeg satt for det meste på en café med puppen ute, men helt ærlig, det var utrolig koselig det også! Vi hadde med oss to sett med besteforeldre, så det gjorde ingenting at vi måtte dele oss litt.

Med to barn under to år måtte vi ha med oss to barnevogner. Stokke Trailz og Stokke Scoot. Kunne ikke hatt bedre vogner altså!

Etter noen timer i Hunderfossen la vi oss inn på hotell, unnet oss rett og slett litt luksus! Selv om jeg ærlig innrømmer at hotell med to barn ikke er noe latmannsliv for å si det mildt. Langt over leggetid og veldig høy på sukker kan fort gi et par grå hår! Vi lå også fire stykker på et dobbeltrom, jeg vet hva du tenker; at vi kunne være så dumme! Jeg tenkte den tanken jeg også, rett etter at vi booket et dobbeltrom. Note to self neste gang: ta leilighet med to soverom! Selv om det gikk overraskende bra, faktisk! Det jeg savnet mest var et sted å "gå" etter at storesøster hadde lagt seg. Med et dobbeltrom er det liksom bare badet å oppholde seg på hvis noen sover i "stua". Vi hadde heldigvis med babycall, så vi ble sittende litt i gangen rett utenfor rommet etter at hun hadde lagt seg, men det er jo ikke helt optimalt det heller..

Storesøster la seg til å sove i sin egen seng selv om lillesøster sov med oss, og til tross for en del runder opp i natt for å amme og skifte bleie var det ingen av de to andre som våknet. I dag tidlig stod vi opp, gjorde oss som folk, og gikk ned til ferdig dekket bord og frokost av alle slag. Sånn er det ikke hjemme for å si det sånn!

Det var utrolig koselig å komme seg litt bort hjemmefra, og spesielt få en natt på hotell. Vi fikk kanskje ikke smakt så mye på all maten og kakene vi hentet på buffeten, den heiv vi mer eller mindre i oss for å bevare husfreden rundt bordet mens vi drakk kald kaffe, men barna var glade og fornøyde, og du vet: glade barn = glade foreldre!

#mamma #mammablogg #ferie #hotell #barn

2 kommentarer

Victoria Larsen

23.07.2017 kl.15:46

Åh, så koselig!! :)

Hverdagslykker

23.07.2017 kl.18:51

Victoria Larsen: Det var det :) Håper du får en fin kveld videre!

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits