Sommer i Norge!

Sommeren er her, og dagen bare flyr av gårde! Jeg føler vi bare står opp og lager kveldsmat omtrent, det i mellom flyr av sted med et blunk!

I går dro vi en dagstur og møtte store deler av familien på en campingplass for bading og lek. Det ble så klart pølser og masse isspising, en perfekt dag! Dog litt kaldt i vannet til tross for 25 grader i skyggen. Barna syntes riktignok ikke at badevannet var for kaldt, selv om ikke alle åtte ble fristet, så var det noen av dem vi knapt så noe til! Jeg dyppet tærne jeg også, men det var mer enn nok! Så der har vel alderen min tatt meg igjen haha! Husker som liten at mamma måtte dra meg opp når jeg ble blå på leppene. Nå derimot... Kan vel legge til at det var Glomma vi prøvde oss på, ikke det varmeste vannet akkurat.

Det var utrolig deilig med en liten utflukt i går, og jeg håper de tre neste ukene blir like bra! Da er det nemlig ferie på alle mann her i huset. Vi lader opp til mer solkrem i håret, is nedover armer og bein, sand i skoene og late dager. Forresten, glem det siste. Late dager blir det neppe, heller dager med full fart, opplevelser og minner!

#mobilblogg #mamma #mammablogg #sommer #sol #ferie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits