Svangerskapsuke 34!

Blir det setefødsel? Frøkna har jo de siste ukene funnet seg en fin stilling med rumpa ned når vi har vært på kontroll, og senest i går var jordmor skråsikker på at rumpa var ned da hun kjente på leiet. I bunn og grunn er det jo ganske så vanlig at de ligger både den ene og den andre veien foreløpig, men jeg må innrømme at jeg har tenkt tanken "hva om hun ikke snur seg?" et par ganger.. Nå skal det sies at snuppa i magen er ganske så aktiv, det å få målt noe ctg eller andre ting er nærmest umulig fordi hun turner rundt. Jeg tror folk kan se at magen flytter på seg når jeg er ute på butikken eller andre steder, genseren står ut! Så derfor var jeg ganske så spent på hvilken vei hun lå i dag! I dag skulle vi nemlig på ultralyd for å forsikre oss om at hun vokser som hun skal. Jeg synes jo selv at sparkene har gått fra å være konsentrert nedover, til å gå fra navlen og oppover, noe jeg kjenner igjen fra sist, og jammen hadde hun lagt seg med hode ned! Det var en lettelse å se med egne øyne, selv om det så klart ikke hadde trengt å bety noe enda om rumpa fremdeles hadde vært plassert i bekkenet! Så nå satser vi på at hun blir liggende med hodet riktig vei frem til fødselen! 

Utenom det er det blodtrykket som blir overvåket nøye, men det holder seg foreløpig stabilt høyt uten noe nevneverdig utslag på andre prøver. Så vi fortsetter å med hyppige målinger! 

♥ Magebilde:

♥ Termin: 5. juli 2017!

♥ Trimester: 3!

♥ Høygravid? Ikke heeelt enda, men går over i denne kategorien neste uke!

♥ Kjønn: Jente!

♥ Tungt: Tja, det merkes at det blir tyngre! Spesielt når kvelden nærmer seg. 

♥ Kynnere: Veldig lite merkbare kynnere, akkurat som med storesøster. 

♥ Plager: Svimmel, men utover det så kan jeg ikke klage på noe!

♥ Vann i kroppen? Ikke noe utover det normale. 

♥ Siste innkjøp:

Jeg har faktisk vært og kjøpt en pakke med gulpekluter, og et nytt sett med sengetøy! Vi har jo mye fra før, men et par ting står på handlelista likevel, men nå har vi fått krysset av litt. Vi har også vært så heldige å få et babynest av farmor! 
 

♥ Babyens aktivitet: Ei aktiv lita frøken! 

♥ Hodet ned? Ja! I dag var hodet ned på kontrollen!

♥ Fødebagen: Har faktisk slengt noen småting jeg tenker å ha med på fødselen i en bag. Tidlig, ja! Men da får det heller ligge der. Ting skjedde jo så fort sist. Men magefølelsen sier at vi har mange uker igjen enda, så jeg kommer ikke til å pakke resten med det første!

♥ Tanker om fødselen: Nå var jeg på sykehuset i dag for å planlegge fødselen, så det jeg tenker er vel egentlig at jeg er så godt forberedt som mulig! Å si at fødselen er planlagt går vel ikke an, men tanker og ønsker er skrevet ned i hvert fall. De er utrolig flinke på Ahus, og de komplikasjonene som oppstod sist ligger godt synlig i journalen, så nå er det bare å telle ned til juli!

♥ Neste kontroll: På mandag. 

 

#mamma #gravid #mammablogg #svangerskap #baby

 

 

 

 

5 kommentarer

Rikke

19.05.2017 kl.19:47

Gratulerer, så spennende :)

Hverdagslykker

19.05.2017 kl.20:35

Rikke: Takk for det :)

Pernille

19.05.2017 kl.20:10

Fin mage, og så søt babyneste :)

Hverdagslykker

19.05.2017 kl.20:35

Pernille: Takk for det! Ja, det likte vi veldig godt også :)

spisogspar

20.05.2017 kl.12:44

Så bra alt går så bra :D kjempefine innkjøp <3

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits