Jeg er overbevist!

Enda en svangerskapskontroll er gjennomført, og jeg har ikke tall på hvor mange det har vært til nå.. Grovt regnet har det vel vært kontroll hver fjerde uke frem til uke 23-24, og minst en gang i uka etter det. Vi har også vært på 6 ultralyder, og har neste igjen om halvannen uke. Men nå sier magefølelsen min meg at det kanskje begynner å roe seg litt ned! En merkelig ting å si nå som det begynner å gå mot slutten avsvangerskapet kanskje, men jeg tror faktisk det! Grunnen til at jeg har vært så mye på kontroller er fordi jeg hadde en del komplikasjoner under forrige svangerskap og fødsel, med svangerskapsforgiftning fra uke 33-34 som førte til at fødselen ble satt i gang i uke 35, og store blødninger etter fødselen, som de brukte 8 (!!!) uker på å stoppe! I tillegg har blodtrykket mitt vært ganske mye opp og ned i dette svangerskapet, så det har blitt et par ekstra turer inn på Ahus.

Men de siste to ukene nå har blodtrykket mitt blitt målt tre ganger, og det ser ikke ut til at det stiger noe mer! Blodprøvene er også stabile, så jeg føler virkelig at jeg kan senke skuldrene, og jeg er faktisk ganske sikker på at jeg kommer til å gå til termin med frøkna. Eller, det er jo vanlig å gå over termin, så hodet mitt er forberedt på at hun helt sikkert ikke kommer før midten av juli! Jeg er faktisk overbevist på dette området. Spør meg ikke hvorfor.. Så jeg nyter gravidmagen som stadig vokser, og er utrolig glad for at jeg bank i bordet ikke har noen plager! Jeg føler meg virkelig bortskjemt! Det var flere som sa til meg at jeg sikkert kom til å kjenne det både her og der med to tette svangerskap, men heldigvis har jeg ingen ryggplager eller noen merkbar bekkenløsning enda! Litt halsbrann en sjelden gang, men det er så lite at det nesten ikke kan nevnes!

Så nå gjelder det å få kjøpt seg et 17.mai-antrekk som passer magen, og fornye sommergarderoben med mamma-klær! Et lite bilde av frøkna fra 3D-ultralyden vi var på! 

 

#gravid #mamma #mammablogg #baby

Én kommentar

spisogspar

09.05.2017 kl.23:02

Så herlig bilde <3 Godt du blir godt passet på av helsevesenet!:)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits