En rolig start på dagenAkkurat sånn ser det ut her nå! En rolig formiddag får jeg vel kalle det, skyfri himmel enn så lenge, og en kaffekopp i solveggen før jeg skal på jobb. Frøkna er hos besteforeldre i helgen, så dette er luksus for oss! Jeg kan vel telle på én hånd hvor mye hun har vært borte hos barnevakt over natten. Som hønemor kan jeg si at det ikke er ofte! Men hun koser seg utrolig mye hos besteforeldrene, det er det ingen tvil om! Vi prøvde å få et par ord med henne på telefonen i stad, men det hadde hun ikke tid til! "Nei, nei! Dytte!" var det vi fikk, og "dytte" er huske må du skjønne. Her skulle det huskes i hagen til farmor, ikke prates på telefonen! 

Nå skal jeg bare slappe av frem til jeg skal på jobb, også gleder jeg meg til frøkna kommer hjem i kveld, selv om hun sikkert har sovnet når jeg er ferdig på jobb. 

Ha en fin søndag der du er! 

 

#kaffe #vår #sol #helg #mamma #mammablogg

2 kommentarer

Victoria

30.04.2017 kl.12:48

Så deilig! :)

Hverdagslykker

30.04.2017 kl.12:56

Victoria: Herlig med vår! :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits