Vårens musthaves!

// Innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no //

Våren er endelig her, og selv om vi hadde to dager med mye snø denne uka er jeg likevel optimistisk, og tenker at fremover nå kommer det til å bli varmt og fint! Jeg synes at våren er den fineste årstiden, med friske grønne farger som kommer mer og mer frem, fuglekvitter som kommer tilbake, blomster som titter frem og de første solstrålene som varmer. Våren gir meg også en helt ny energi på mange måter, det må ha noe med at dagene blir lengre og lysere å gjøre, og så klart at været gjør det triveligere å være ute! Jeg får alltid lyst til å fornye noe om våren, enten i huset eller i garderoben, og det er den sistnevnte det frister å oppdatere nå! 

Nå har jeg pakket bort alt av vintertøy og boblejakker for vinteren (håper jeg) og oppdaget plass til noe nytt! Men selv om det er gøy med forandringer synes jeg også det er viktig å ta i bruk det jeg allerede har fra før, så i år blir garderoben fornyet med litt nytt som kan forenes med det gamle! Rett og slett noen musthaves for spring!


Jakke

Årets musthaves for min del består av en enkel vårjakke fra zalando som kan kombineres med en sommerkjole eller en olashorts en varm vårdag, samtidig som jeg kan bruke den til lue og skjerf hvis vinteren bestemmer seg for å komme på besøk en ekstra gang.


Solbriller

Solbriller må selvfølgelig også til, jeg håper jo på en del sol, både i vår og i sommer!
Sneskers

Et par hvite sneakers er heller ikke så dumt synes jeg, både behagelig og lekre! Fargen er kanskje ikke så praktisk, men om de blir tatt vare på så holder de lenge. De på bildet over er fra zalando.Sekk
 

Til slutt, kanskje det mest praktiske og nødvendige spør du meg; en ryggsekk! Våren er en tid for å være ute! Ta med kaffekoppen, matpakka og en god bok ut, enten det er i hagen, på lekeplassen mens ungene leker, eller nedi parken. Jeg har forelsket meg helt i denne sekken fra zalando, og det er mye enklere å få med seg ting hvis du kan slenge det på ryggen. Det synes i hvert fall jeg!

Det som gjør fornyingen av vårgarderoben ekstra morsom, er at du kan gjøre lommeboka glad også, hvis du husker å bruke rabattkodene fra Rabble når du handler på nett hos zalando! Hvis du går inn på hjemme siden til Rabble vil du også finne flere rabattkoder fra andre steder. Så ingen grunn til å vente! Klikk på bildet under for å se hvilke rabattkoder du kan bruke. 

#klær #mote #vår #musthaves 

 

4 kommentarer

Sharone

29.04.2017 kl.20:56

Så mye fint :D

Hverdagslykker

29.04.2017 kl.21:06

Sharone: Takk for det! :)

spisogspar

29.04.2017 kl.21:04

Så mye fint :) Liker så godt den rosa jakken <3

Hverdagslykker

29.04.2017 kl.21:06

spisogspar: Takk for det! Ja, jeg har virkelig falt for den fargen der jeg også! :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits