Dette skal i fødebagen!

Jeg har begynt å tenke så smått over hva jeg vil ha med i fødebagen når dagen kommer! Jeg kommer nok til å pakke den litt i forveien sånn som sist, men enn så lenge er det bare tankene som svirrer, og det er et par småting som må kjøpes inn også. Fordelen denne gangen slik jeg ser det, er at jeg vet hva jeg fikk bruk for sist, så denne gangen pakker jeg kanskje ned litt mindre unødvendig? Det skal jeg ikke si for sikkert, det er jo veldig lett å ta med litt ekstra sånn i tilfelle! Men et par ting som ble med sist skal forbli hjemme denne gangen. Den tanken som jeg satt igjen med sist var at sykehuset har det meste, så om du har med deg selv og babyen så kommer du langt!

Noe av det jeg ikke skal pakke med meg nå, men som var med sist var egen dorull. Den fikk jeg ikke bruk for, rett og slett fordi det å dusje var en bedre løsning da det stod på som verst. Så ille var heller ikke dopapiret på sykehuset, at det hadde utgjort noen forskjell med min egen rull.. 

Smokk til babyen skal jeg heller ikke ha med. Den ble med sist fordi "alle" babyer bruker smokk, men nå vet jeg at jeg mye heller vil la babyen få i gang ammingen skikkelig, og drøye i det lengste før jeg gir en smokk. Storesøster var ganske mange uker før hun fikk smokk for første gang.

Bind til meg kommer jeg også til å la bli hjemme. På sykehuset har de alt du måtte trenge, og når hjemreisen kommer, så skal du jo nettopp hjem. 

Pysj med knapper foran er derimot noe jeg skal gå til anskaffelse av denne gangen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke kjøpte det sist! For å ikke bli kald og få brystbetennelse sov jeg med t-skjorte sist, og det er ikke akkurat lettvint når det skal ammes titt og ofte. Så en eller annen pysj-skjorte blir det denne gangen! Selv om sykehuset har skjorter du kan låne, tenker jeg likevel å ta med en del egne klær, både pysj og ellers amme-bh, topper og gensere det er enkelt å amme i, samt joggebukser. Om jeg tar med et antrekk å reise hjem i selv også, det vet jeg ikke enda. Trolig blir det nok bare joggebukse da også! 

Gulpekluter får man rett og slett aldri nok av!  Spesielt ikke når melkeproduksjonen setter i gang for fult. Sist brukte vi også disse som "koseklut" på sykehuset, noe som luktet litt som hjemme, så de må med!

Klær til snuppa må jo selvsagt få sin plass oppi der! Jeg har ikke bestemt meg for hva enda, men bodyer, bukser, lue og noe til hjemreisen skal selvfølgelig i fødebagen.

Et teppe hjemmefra kommer til å få bli med denne gangen også! Valget faller nok på det hjemmestrikkede teppet som farmor strikket til storesøster, det synes jeg er så utrolig fint! 

I tillegg til dette kommer toalettsaker, kamera, mobillader og andre småting til å havne i fødebagen, pluss ting til mannen så klart. Men vi har enda en god del uker på oss før vi trenger å tenke så mye på det. Planen er å få gått til innkjøp av det vi mangler nå i nærmeste fremtid, det å pakke alt ned er jo fort hvis vi har alt i hus! 

 

#gravid #mamma #mammablogg #baby #fødebag

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits