Ukens mål!

Mandagen er her, og jeg må si jeg ble veldig overrasket da jeg stod opp til 10 cm med SNØ på balkongen! Jeg vet at det var spådd snø i dag, men altså... Jeg så for meg litt puddersnø som dalte fra himmelen, og som på langt nær la seg på bakken. Der tok jeg feil! Takk og pris for at vi fremdeles har vinterdekk på bilen!

Snø eller ei så er jeg klar for å ta fatt på en ny uke, og noen nye mål! Jeg er sånn passe fornøyd med innsatsen fra forrige uke, nå var ikke de målene så veldig krevende heller. Jeg har forsøkt å ta litt vare på meg selv, og satt rumpa ned på sofaen litt oftere enn før. Jeg har også husket på mellommåltider, og forsøkt å spise lite og ofte. Men å holde godterispisingen til kun lørdag, den røyk på fredag for å si det sånn! Ingen unnskyldninger er gode nok I know, men pjusk mann i hus, trenger jeg å si mer? 

Nå er jeg derimot klar for å begynne med blanke ark!

1. Fortsette å tenke på meg selv og babyen. Rett og slett prioritere å bruke energien på de viktigste tingene, og sette meg ned utenom!

2. Gå igjennom hva vi mangler til familien får et nytt medlem, og kanskje få et par av tingene i hus også. Shopping på lista er jo luksus! 

3. Bruke mindre tid på telefonen. Det er jo ikke nødvendig å rote rundt på facebook mens man ser på tv? Telefonen kan rett og slett få ligge et annet sted enn på stuebordet! 

4. Spise mer frukt og grønt. Dette målet har jeg hatt på lista før, men det er vel ingen grunn til å slutte med det?

Akkurat nå har støvsugeren og jeg en liten peptalk. Jeg mener, nå har jeg dratt den med meg rundt og vist den hvor alle hybelkaninene gjemmer seg sånn tre ganger hver uke, og den klarer fortsatt ikke gjøre noe på egenhånd?

Ha en fin uke! 

#mamma #mammablogg #mål #gravid

3 kommentarer

Victoria Larsen

24.04.2017 kl.13:59

Jeg ønsker deg en fin mandag :-)

Irene

24.04.2017 kl.19:43

Veldig fine mål :)

Håper du får en flott uke og koser deg masse :)

Hverdagslykker

24.04.2017 kl.19:49

Irene: Takk for det! Ønsker deg en fin uke også :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits