Får prøve meg som sykepleier!

God fredag! Her har roen endelig senket seg, og vi er klare for helg! Dagen i dag har vært ganske så hektisk, den begynte på jobb kl 7 i dag, etterfulgt av en Oslo-tur i ettermiddag for å hente mannen som er nyoperert i dag. Frøkna og jeg fikk med andre ord testet våre kjentmannskunnskaper i Oslo-rushen, og jeg var veldig spent på hvor mange ganger jeg måtte ringe en venn for å finne ut hvor jeg skulle kjøre. Jeg er nemlig helt håpløs når det kommer til retninger og stedsans.. Men tro det eller ei, så fant vi frem! Jeg trengte ikke å ringe noen en eneste gang faktisk! Riktignok måtte mannen guide meg ut av Oslo igjen for å komme på riktig vei hjemover, men da satt han jo i bilen så det teller ikke ;-)

Planen for denne helgen er å være litt sykepleier for mannen, i det minste finne frem Donald-plaster og ellers rømme huset for at han skal få slappet av. Jo, han skal få velge middag også da. Så jeg håper virkelig været er på min side, for jeg tenker å tilbringe mye av helgen utendørs! Nå skal jo ikke jeg stresse eller styre så mye jeg heller for tiden, så da tenker jeg at ut i friluft blir det minst stressende for oss alle :-)

God fredag! #helg #fredag #mamma #mammablogg

3 kommentarer

spisogspar

21.04.2017 kl.22:46

God bedring til mannen din :) Og god helg!

Hverdagslykker

22.04.2017 kl.06:54

spisogspar: Takk for det! Ønsker deg en god helg også :)

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.01:00

Jeg ønsker deg en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits