Mammagarderoben

Er det bare meg, eller er klærne som er ment for gravide veldig kjedelige? Nå har jeg kommet til tredje trimester i mitt andre svangerskap, og for andre gang må jeg ty til mammaklærne for at jeg skal ha noe som passer. Men utvalget er skuffende! Det er striper, prikker, formløse skjorter, eller svart og hvitt.. Det er greit at magen er stor, men da hjelper det ikke å ta på seg et telt i bestemormønster akkurat. Jeg føler meg i hvert fall ikke vel i sånne klær. Jeg vil gjerne kunne gå i det jeg bruker til vanlig, bare med litt ekstra plass til magen! Akkurat det har ikke vært så lett, men nå har jeg endelig funnet noe jeg synes er helt greit, til en rimelig pris. Jeg er nemlig heller ikke av den typen som bruker 6-700 kr på en genser jeg skal bruke bare noen uker..  


Genser


Bukse


Topp


Topp

 

Enn så lenge er mammagarderoben ganske spinkel, men jeg tenkte å få tittet litt mer etter klær i morgen. Det er jo tross alt nå jeg trenger dem!

 

#mamma #gravid #klær #mote #mammaklær

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits