Påskeferien hittil!

God påske! Det er selveste påskeaften i dag, og da jeg var liten var det nettopp på påskeaften påskeharen kom på besøk. Da var det påskeeggjakt, etterfulgt av godterispising selvfølgelig! Den tradisjonen føler jeg har forsvunnet litt, nå består jo påsken av påskeegg og godteri fra fredagen før påskeuka begynner, og helt til andre påskedag over en uke senere... Påskeaften er jo nærmest bare en "vanlig" lørdag der butikkene endelig er åpne igjen, slik at vi kan få kjøpt inn mer snop! Eller tar jeg feil? Det er sånn tendensen har blitt her i hvert fall, og det håper jeg å få snudd! For som liten var det ekstra stas med påskeaften nettopp fordi det var da jeg fikk påskeegg, og godterispising lørdag, søndag og mandag er jo strengt tatt nok.

Men at påsken er til for å kose seg med familien det er helt sikkert, og selv om vi har fått mer snø enn fine vårdager her, har vi passet på å kose oss litt ekstra like vel! På skjærtorsdag dro vi ut på restaurant alle tre, og i går var vi på teknisk museum! Der var vi ikke alene for å si det sånn, det var mange som delte tanken vår om å slå i hjel litt tid der inne når været var dårlig, og alt annet stengt. Men det var morsomt, og jeg tror frøkna koste seg også! I dag er planen å komme seg ut etter hvert, været er bedre og det er ikke så surt og kaldt lenger. Men før det bærer ut skal vi smake på baksten vår, klokken 7 i dag tidlig stod nemlig frøkna og jeg på kjøkkenet og lagde kanelsnurrer! Er det påskeaften så er det påskeaften! Frøkna har også fått påskeegg av mormor og bestefar, så i dag skal vi kose oss! 
 

God påske! 

#påske #mamma #mammablogg #bake #kanelsnurr #mat 

Én kommentar

Victoria Larsen

15.04.2017 kl.11:34

Så koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits