Svangerskapsuke 25!

Tenk at vi er inne i uke 25 allerede! For meg er det en liten trygghet å vite at vi har kommet så langt som vi har nå. Frem til uke 24 må man jo egentlig bare gå rundt og være gravid, mens man håper på det beste. Skulle det skjedd et eller annet som gjorde at babyen måtte ut i perioden frem til da, så er jo håpet lite. Mens fra nå og utover så finnes det håp, og dersom noe skulle skje så finnes det flere alternativer. Selvfølgelig krysser jeg alt jeg har for at ting fortsetter å gå bra i dette svangerskapet, og at lillesnupp fortsetter å vokse seg stor og sterk i magen i mange uker til! Målet er jo at hun forblir i magen frem til termin. Vi har nemlig ingen planer om en prematur til! Men tanken på det motsatte har vært langt fremme, kanskje mer hos meg enn hos mange andre. Nå skal jeg innrømme at skuldrene har senket seg noe, og jeg prøver å nyte tiden uten å stresse for mye med alt mulig! Fra og med i morgen kommer jeg til å bli fulgt tett opp av leger og jormødre i forhold til svangerskapsforgiftningen og alle komplikasjonene vi opplevde sist, og det at vi blir fulgt så nøye med på har nok en stor innvirkning på at jeg føler meg tryggere enn i begynnelsen av dette svangerskapet. Enda jeg visste at jeg kom til å bli fulgt opp tett fra omtrent midt i svangerskapet, så var det mange uker dit! 

♥ Magebilde: 



♥ Termin: 5. juli 2017!

♥ Kjønn: Jente!

♥ Aktivitet: Det er utrolig koselig å kjenne herlige små spark hver gang jeg setter meg ned!

♥ Plager: Som med storesøster er jeg bortskjemt med svært lite plager! 

♥ Vektoppgang: 5,5 kg

♥ Craving: Om det skyldes graviditet eller dårlig viljestyrke vet jeg ikke, men gir du meg en sjokolade, kake, eller hva det måtte være, så sier jeg ikke nei! Nå skal det sies at denne viljestyrken var ganske så svak før jeg ble gravid også...

♥ Humør: Sørg for at jeg har spist før du begynner å diskutere med meg sier jeg bare..

♥ Babyrom: Den første tiden skal lillesøster sove inne hos oss. Når hun blir litt større skal hun dele rom med storesøster så lenge vi bor her vi bor nå.

♥ Innkjøp: Ingen nye innkjøp denne uken heller! Jeg burde virkelig få rotet meg til å dra tingene etter storesøster ned fra loftet, og forsikre meg om at det er helt og pent.

♥ Neste kontroll: I morgen.

 

#gravid #graviditet #svangerskap #mamma #mammablogg #baby

 

 

2 kommentarer

så fin liten babymage, venter selv en liten jente den 30 juni :)

Hverdagslykker

15.03.2017 kl.08:11

Tanja Amanda Höglund Pettersen: Takk for det :) Så spennende! Gratulerer med den kommende jenta! <3

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits