Jeg burde holdt meg inne!

I dag er en ordentlig trøtt dag! Alt går tregt, og det jeg har mest lyst til er å legge meg under dyna. Enda mandagen var i går! Men noe har jeg måtte bruke dagen på likevel, blant annet en tur på apoteket. Jeg skulle kjøpe en ny boks med vitaminer, og hun i kassen hadde tydeligvis mersalg på brunkrem for tiden. Et supertilbud til og med! Hun lurte på om ikke jeg ville kjøpe med brunkrem, fordi jeg var så bleik! Ikke akkurat det beste salgstrikset etter min bok, men la gå. Jeg er jo ikke akkurat brun for tiden. Jeg takket bare nei og sa at jeg så frem til sommeren, gledet meg til sol og varme, og kanskje bli litt brun.
Da svarte hun: "Men det er jo derfor du kan bruke brunkrem! Det er jo for å bli brun i ansiktet når man egentlig ikke er det." Da klarte jeg ikke å holde meg lenger, og svarte at noe av det mest grusomme jeg ser er brune ansikter og kritthvit hals, kritthvite hender og armer.. Nei takke seg til det naturlige heller! Da fikk jeg høre av damen at de hadde en maskin som kunne finne ut hudtonen min, slik at jeg ikke fikk det skillet på halsen, for det viktigste var kanskje å få jevnet ut huden min?

Altså, ikke bare synes hun jeg var bleik, men hun synes jammen huden var ujevn også. Jeg tror nok samtalen bare tok en uheldig vending, i tillegg til at hormonene mine la ekstra godt merke til de ordene hun valgte å bruke angående mitt usminkede fjes, men det er lov til å ha et par salgstriks-fraser på lur på forhånd som er gjennomtenkt! Godt hun ikke prøvde å selge meg en slankekur i samme slengen..

 

Så nå som jeg vet at jeg er både bleik og litt ujevn, så laget jeg meg like så greit en god lunsj! Hva har jeg å tape liksom? Haha uff.. Ikke dagen i dag altså. Jeg tar hintet! 

 

#mamma #mammablogg #gravid #mat #lunsj #kaffe #familie

Én kommentar

Victoria Larsen

14.03.2017 kl.16:29

Jeg håpe du får en fin tirsdag :-)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits