En helg i Bergen!

Vinterferien er over, og til en forandring har jeg faktisk vært bortreist på vinterferie! Helt uten mann og barn til og med. Mamma og jeg tok oss en jentetur til Bergen, og det ble en innholdsrik og fin helg! Jeg skal ærlig innrømme at mammahjertet skriker når jeg er borte fra frøkna, men jeg fikk stadig oppdateringer og bilder hjemmefra, så det var ingen tvil om at hun koste seg med pappa! Tror jeg savnet dem mer enn de savnet meg for å si det sånn.. Men selv om jeg savnet dem litt, koste vi oss i Bergen også! Vi tok toget fra Oslo, og var superheldige med været. Skyfri himmel og sol hele veien! Det er fantastisk å ta tog når været er så bra, for over fjellene er det flott natur spør du meg.


 

Til og med i Bergen hadde vi sol, oppholdsvær og lite vind hele oppholdet, minus noen timer på lørdag. Så vi fikk sett mye av byen, og et par av de obligatoriske severdighetene. Dette var min første tur til Bergen, så Fløibanen og Akvariet måtte vi innom. Jeg har også ei god venninne som bor i Bergen, og endelig var det min tur til å møte henne i hjembyen! Virkelig på tide... Litt shopping og en tur på kino ble det også. 
Kameraet klarte jeg å legge igjen hjemme (ikke at det er noe nytt..) så bildene er så som så. Men et bevis på at vi har hatt en flott tur til Bergen i det minste! 

 

#bergen #jentetur #ferie #mamma #mammablogg #vinter 

 

5 kommentarer

lisarorvik

28.02.2017 kl.10:27

Så utrolig koselig :)

Hverdagslykker

28.02.2017 kl.11:08

lisarorvik: Ja, det var det virkelig :)

Iselin Renée

28.02.2017 kl.15:27

Flotte bilder :)

Martine

28.02.2017 kl.20:58

Helgen var veldig koselig 😊 ser allerede frem til neste gang vi møtes ❤

Hverdagslykker

28.02.2017 kl.21:05

Martine: Det var veldig koselig! Ja, det gjør jeg også <3

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits