Da var vi godt i gang med et nytt år!


Fra julemarkedet i Oslo!


Hei, og godt nyttår alle sammen! Det er en stund siden sist, og her er det bare å bøye seg ned i støvet og innrømme at oppussing, barn, jul, hest, sykdom og alt som hører vinteren til rett og slett har opptatt all den tiden vi har hatt. Det er litt flaut å skylde på oppussing når folk kommer inn døra og ser at alt er likt som før, kanskje bare litt mer rotete. Men til mitt forsvar så er det ikke bare-bare med håndverkere, meglere og diverse! Tiden før jul har blitt brukt på å innhente informasjon fra sikkert alt for mange håndverkere, fått alt for mange tilbud og gode råd, men målet er da at vi skal få kommet i gang. En vakker dag. Før jul kanskje? Greit med et realistisk mål, er det ikke? 

Men jeg kan si at det har skjedd en god del siden sist. Vi har ikke hest lenger, ingen hest for hånden som jeg rir på heller faktisk, så dette er en helt ny livsstil for meg! Her har jeg alltid hatt en eller annen hest å pusle med de siste 17 årene, men det er det slutt på. For en periode i det minste. Men jeg har fått klarsignal av legene til å begynne å jobbe igjen, så det er jeg glad for! Har nå vært to dager på jobb, så ting går absolutt fremover!

Det å begynne å ramse opp alt vi har gjort i jula føler jeg er litt "for sent", men jeg kan jo bare slenge inn i en bisetning at vi var 11 stykker til bords her hjemme, og tidenes ribbe ble servert! 

Håper alle har hatt en fin høst, jul, og vinter så langt! Her har jeg mye spennende å dele med dere fremover, litt oppussing forhåpentlig for å nevne noe, så nå er det bare å klamre seg fast, og ønske 2017 hjertelig velkommen! Jeg gleder meg veldig til alt dette året har å by på! 


Julemarked i Oslo.

#nyttår #mamma #mammablogg #hverdagslykker #helg

 

4 kommentarer

Kaja Jeanette

08.01.2017 kl.20:01

Godt nyttår til deg og dine :)

Gleder meg til å høre mer fra deg i tiden som kommer :) Spennende med oppussing da :)

Hverdagslykker

08.01.2017 kl.20:47

Kaja Jeanette: Takk det samme! :) Ja det blir veldig spennende! Håper vi kommer i gang :)

lisarorvik

08.01.2017 kl.20:38

Godt nytt år :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Hverdagslykker

08.01.2017 kl.20:48

lisarorvik: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits