Det er bare jeg som får til noe sånt..

I går var den dagen. Den dagen der du lurer på hvor håpløs det går an å bli! Den dagen der alle hjernecellene er lagt igjen hjemme, det føltes ihvertfall sånn.. Jeg hadde ingen ting på tapetet før jeg gikk forbi en pose med noe klær vi har fått i gave til frøkna. De har blitt liggende i posen fordi størrelsen er i minste laget, og planen har lenge vært å bytte de. Derfor bestemte jeg meg for å få de byttet i går! Siden vi da likevel måtte bort på senteret tenkte jeg at jeg kunne kjøpe med noe mer kaffe i samme slengen, og kanskje få kjøpt det siste jeg trenger til et bilde jeg lager.

Vel inne på senteret kom jeg på at vi skal i bursdag på søndag, så jeg begynte å titte etter gave. Omtrent en time gikk vi og surret rundt, så på smått og stort, og fikk handlet gaven. Da det var gjort så lurte jeg på hvorfor i all verden jeg egentlig dro på senteret, men så kom jeg på det. Posen med klær! Alle klærne som skulle byttes! Hvor var egentlig den posen? Joda, hjemme. Både kaffe og bilde var også visket ut av hukommelsen min, så alt vi kom hjem med var bursdagsgaven. Greit å få det unnagjort også, men det var jo ikke derfor vi dro ut! Av og til så er det jo lov til å begynne å lure.. 

Vi har ikke gjort noe forsøk på å handle inn det jeg glemte i dag, i stede har vi gått en liten tur i solen og bare kost oss!


#sommer #shopping #sol #mamma #mammablogg 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits