Gjør deg klar for sommeren!

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble //

Nå er det virkelig ikke lenge til sommeren er her! I skrivende stund ser det ut til at den har kommet hit allerede faktisk, for her er det skyfri himmel og strålende solskinn! Det fine været har fått meg til å tenke på hva jeg trenger for å være helt klar når sommervarmen setter inn for fult. I fjor på denne tiden gikk jeg gravid, så det å unne seg en ny garderobe i år føler jeg er på sin plass! Det er svært lite av klærne jeg brukte i fjor sommer som kan brukes i år for å si det sånn..

Personlig liker jeg hvitt og lyse farger på denne tiden av året. Det er lenge lyst om kvelden, vi er mer ute, og vi går mer lettkledd enn ellers. Nettopp fordi vi viser mer av oss selv på våren og sommeren, er dette en perfekt tid å unne seg noe nytt spør du meg! Enten det er klær, sminke, skjønnhetsprodukter, eller noe helt annet som står ditt hjerte nærmest. Noen velger å hente frem nyttårsforsettene og drar seg bort på treningssenteret når sommeren nærmer seg, jeg derimot drar på shopping med noen rabattkoder fra Rabble i lomma!

 


Kjole, hatt, solbriller.Bluse, jakke, bukse, armbånd.

De to antrekkene over er fra Bik Bok. Når jeg fornyer garderoben til sommeren vil jeg gjerne ha antrekk som kan passe til flere anledninger. Sommeren hos oss er en tid der dagene nesten ikke kan planlegges, plutselig drar jeg på jobb om morgenen, og ender opp på en grillfest hos naboen senere på ettermiddagen. Derfor er det veldig greit med antrekk som passer til både hverdag og fest! Muligheten til å kunne vandre rett fra jobb til sommerfesten, uten å stikke hjemom først, er et must for meg, og rabattkodene fra Rabble gjør det mulig å kunne handle mange ulike antrekk hos Bik Bok!

 


Nummer 1 finner du her, og nummer to her.

Selv om jeg gjerne går barbeint i gresset om sommeren, er det intet antrekk uten sko. Sko om sommeren skal være lette og gjerne litt åpne etter min mening, og viktigst av alt skal det være mulig å gå i dem over tid! Her setter jeg også pris på sko som kan passe til ulike anledninger, og Footway har omtrent alle sko du kan drømme om! Denne gangen falt jeg for et par høyhælte litt penere sko, og et par hverdagssko, og disse med flere kan du handle hos Footway med rabatt fra Rabble!
Hårkur.

Hvis solen har tittet frem hos deg allerede i år, har du kanskje gått til innkjøp av solkrem. Men husk at håret ditt også trenger pleie i solen! Det er ikke like enkelt å spraye håret med solkrem, derfor kan en hårkur fra Douglas være en god investering. Den reparerer og pleier håret ditt dersom du har lyst til å nyte strålende sommerdager og i tillegg ta vare på håret ditt! Husk å ta en titt på rabattkodene hos Rabble før du handler hos Douglas, så kanskje du til og med kan spare noen kroner! 

 

Dette var noe av det jeg trenger for å bli helt klar til lange og varme sommerdager. Hvis du har lyst til å sjekke ut dine sommerfavoritter, så ta en titt innom nettsiden til Rabble først! Der finner du en rekke rabattkoder det kan være lurt å ta med seg. For når det er så enkelt å gjøre kjøpene litt rimeligere, hvorfor ikke gjøre det? Du finner alle rabattkodene hvis du trykker på bildet under.#rabble #klær #mote #sommer #shopping #rabattkoder #konkurranse

10 kommentarer

Maren

25.05.2016 kl.19:07

Ja bruker du disse fine sommerplaggene eller produkter blir det sommer:):)

Hverdagslykker

25.05.2016 kl.19:11

Maren: Det blir det! :) Ha en fin kveld!

Znippen.no

25.05.2016 kl.19:17

Så masse fint :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Hverdagslykker

25.05.2016 kl.19:47

Snippen: Takk for det! Ha en fin kveld du også :)

Irene

25.05.2016 kl.19:50

Det var et veldig fint innlegg :D

Mye fint her altså :D

Hverdagslykker

25.05.2016 kl.20:08

Irene: Tusen takk for det! :D Ønsket deg en fin kveld :)

Irene

25.05.2016 kl.20:20

Tusen Takk og ønsker deg også en fin kveld :)

Hverdagslykker

25.05.2016 kl.20:24

Irene: Takk :)

Therese Birkeland

27.05.2016 kl.09:49

masse fine ting =)

Hverdagslykker

27.05.2016 kl.18:32

Therese Birkeland: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits