4 toppbloggere som får daglige klikk av meg!

Det er rart det der, hvordan du føler at du nesten kjenner en person fordi han eller hun er mye på tv, på radio, eller blogger om sitt liv og sin hverdag. Rett og slett er en kjendis. Ja, for det er jo det du blir dersom mange vet hvem du er! Da jeg bodde i Oslo så jeg mange kjendiser rett som det var, og jeg måtte nesten ta meg selv i å gå bort og slå av en prat. Den personen hadde jo ingen anelse i sin ville fantasi om hvem jeg var, men jeg følte personen som en bekjent. Kjenner du deg igjen? Det er fire toppbloggere jeg nesten føler slik med, jeg må ihvertfall innom bloggene hver dag, bare for å se hva de har gjort og hva de har å si. Jeg setter rett og slett hverdagsstresset på pause noen minutter, og koser meg med lesingen. Hva enn de måtte ha skrevet. Og de 4 som stort sett får et klikk fra meg hver dag, er:

Komikerfrue


Styleconnection

Konatil

Mammatilmichelle


Jeg er ikke alltid enig i det som blir skrevet, men likevel så kan det engasjere. Enten du føler forfatteren traff spikeren på hodet og du kjenner deg så utrolig godt igjen, eller om du føler sinne og frustrasjon fordi du er så uenig, eller forfatteren bare skriver om noe interessant eller morsomt, så har han eller hun oppnådd målet sitt. Du bryr deg, du gjør deg egne tanker og meninger om det som er skrevet, og da er du engasjert. Nettopp det har gjort til at disse fire har fanget min oppmerksomhet. Enig eller ikke enig, de har gjort meg interessert! 

-Hvilke blogger leser du fast?

#blogg #bloggere #toppbloggere #toppblogger #kjendis 

Én kommentar

Irene

24.05.2016 kl.22:15

Jeg leser ingen av toppbloggerne fast :P

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits