Ordentlig manneinfluensa!

Skikkelig manneinfluensa, du vet; tett nese, vondt i hodet, står hals, tette ører osv, osv. Når du har det i hus må alt annet hvile, det er ikke noe som heter stryke klær den dagen for å si det sånn! Nå tenker du sikkert at det har vært stille fra meg i dag fordi jeg har hatt en mann med tett nese og flis i fingeren, og at jeg har vært opptatt med å lage varm melk med honning samt brenneslesuppe til han. Neida. Det er ikke mannen som har fatt manneinfluensa, det er jeg! 

Jeg har forsøkt å henge i etter beste evne i dag, men jeg må innrømme at det var godt for kroppen da mann og barn tok seg en tur ut på dagen i dag. Et par besteforeldre ble glade for besøk, og jeg kunne sitte i sofaen og synes synd på meg selv. Før middag, ja du leste riktig, lagde vi oss til og med en iskald smoothie! Av og til får det være lov å begynne med desserten. Jeg blir virkelig skjemt bort av min kjære, noe jeg må huske på den dagen han skulle bli syk. Da må jeg være en minst like god støtte som det han er! Hvis jeg klarer en brøkdel av alt han gjør, så får jeg være fornøyd, for helt ærlig tror jeg ingen kan matche han!


#helg #søndag #smoothie 
 

2 kommentarer

Irene

22.05.2016 kl.22:44

åååh, smoothie er bare så fantastisk :D

Ellers får du ha riktig så god bedring :)

Hverdagslykker

23.05.2016 kl.18:44

Irene: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits