Et år!

God morgen! I dag er faktisk denne bloggen et helt år! Det var facebook som minnet meg på dette i dag tidlig. Plutselig poppet det opp en deling av mitt første innlegg som sambo hadde delt. Det har ikke blitt noen kake på sengen i dag for å si det sånn, men jeg lukter litt på å ha en giveaway om ikke så lenge! Det får bli bloggens bursdagsgave til dere.

Ellers så er 17.mai ryddet ut av huset for i år, og jeg jobber med å få tilbake energien etter flere dager med mye besøk og full fart. Det er grunnen til at det var stille fra meg i går også. Om ikke lenge skal frøkna og jeg ut og treffe to venninner og et par tvillinger som frøkna kan leke litt med, så det blir stas! Lek inne er ikke like spennende som det en gang var, så nå er det ut som gjelder! 

Ha en fin dag! #blogg #bursdag #mamma #mammablogg #vår #sommer #ut #tur #familie #baby

2 kommentarer

19.05.2016 kl.10:11

Hei! Eg ønsker eit samarbeid med deg. Send mail for meir informasjon. Ha ein fin dag:)

tvv

19.05.2016 kl.18:12

Så kjekt :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits