Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen! 17.mai for vår del er rodd vel i havn, og det har vært en helt super dag! Vi begynte feiringen litt på forskudd med min kjære som hadde bursdag i går. Det har vært familie, kaker og god mat tre dager på rad! Egentlig har vi jo ikke lov til å unne oss noe utenom lørdager, men akkurat disse dagene fikk bli et unntak! Ikke hver dag en har bursdag, og heldigvis ikke hver dag det er 17. mai heller! 

Vi begynte dagen tidlig med en enkel frokost og på med finstasen. Deretter dro vi til mine besteforeldre for å se på barnetoget gå der, før det ble et par kaffekopper, og alt for mye kake.. Vi måtte nesten trille ut i bilen da vi skulle dra! Alt slitet med å holde seg sunn og i form de siste ukene, virket nesten bortkastet. Men det er ikke den ene dagen i blant som har så mye å si, det er hverdagene som teller mest! 

Vi hadde egentlig ingen videre planer for dagen, men endte opp med å reise til Lillestrøm sammen med mamma og stefaren min. Frøkna hadde da for lengst fått av seg bunaden, den forsvant da hun ble sittende å leke med tremeninngene sine. Så hun var fornøyd, og hadde to besteforeldre rundt fingeren. Hadde hun vært et år eldre tror jeg hun hadde badet i is.. Bare å glede seg til neste år for hennes del! Det fikk holde med en smoothie i år, kjipe foreldre som vi er! Men der er jeg faktisk ganske streng. Sukker og godteri trenger hun virkelig ikke i denne alderen. Det kan jo diskuteres om noen i det hele tatt gang trenger det, men det er annerledes når hun blir eldre og "alle andre" spiser is og kaker.


Resten av kvelden skal gnagsårene pleies, og i morgen er det tilbake til den normale hverdagen med litt færre kaker! Kjenner det skal bli godt. Selv om vi ikke har overdrevet spisingen, har jeg fått veldig nok for denne gang! 

Håret mitt var det forresten svigermor som ordnet i dag, flette hører jo liksom bunad til! Men jeg er helt ufattelig dårlig til å flette meg selv (finnes det noe kurs i dette?), så jeg har jo aldri noe annet enn en flette på siden om det er noe. I tillegg var jeg hosfrisøren forrige uke og klipte av 10 cm, så jeg føler omtrent det ikke er noe mer å ta av! Så i dag benyttet jeg sjansen og fikk svigermor som kan dette tusen hakk bedre enn meg, til å flette håret mitt bakover. Nesten så jeg vurderer å sove med badehette slik at den holder litt lenger..

Håper du har hatt en super dag der du har vært!#mai #17mai #hurra #mamma #mammablogg #bunad #flette

6 kommentarer

tvv

17.05.2016 kl.22:35

Så koselig dag du har hatt :) Og fletten er utrolig fine <3

Hverdagslykker

19.05.2016 kl.08:43

Tone V.: Takk for det :) Vi koste oss masse! Ønsker deg en fin dag :)

Marianne

18.05.2016 kl.18:49

Så fine dere er :-D og såå mye gode kaker!

Jeg er så enig når det kommer til å ikke gi sukker til de små! Her skal det også la seg vente med å la henne smake på is og andre ting. Besteforeldrene har jo veeldig lyst å gi henne alt mulig, men heldigvis respekterer de at vi er streng og sier nei.

Hverdagslykker

19.05.2016 kl.08:43

Marianne: Takk! :) Hehe kjenner igjen det der med besteforeldre som så gjerne vil gi noe! Men heldigvis respekterer de et nei her også :) Ønsker deg en fin dag!

Linda Taylor

19.05.2016 kl.21:21

Ha en fin kveld <3

Hverdagslykker

20.05.2016 kl.09:02

Linda Taylor: Takk! Ønsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits