Overtroisk?

Jeg pleier vanligvis å ha god oversikt over disse dagene, og vet stort sett tidlig i måneden om den inneholder fredag den 13. eller ikke. Jeg vil vel ikke si at jeg er spesielt overtroisk, men likevel er det noe med denne datoen.. Jeg har hatt eksamen på fredag den 13. én gang som jeg kan huske, og jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde litt ekstra pessimistiske tanker rundt eksamen akkurat den dagen! Og jeg tror ikke jeg er alene.. Fredag den 13. er spesiell, og helt fra man var liten har fredager som har datoen 13. blitt snakket litt ekstra om. I fjor klarte jeg til og med å få et vennepar til å svette litt ekstra, da jeg sa at syttende mai faller på fredag den 13. det året. Alle vet jo at det ikke går! Likevel gikk det en del sekunder og en kommentar om at "å nei, da går jo alt i skeis!" før latteren slapp seg løs, og spøken ble tatt. Men i dag? Jeg har ikke en gang ofret datoen en tanke! Ikke før jeg leste et blogginnlegg med den overskriften nå i stad. Dagen i dag har gått helt som vanlig, ihvertfall hittil, og godt er det!

Jeg var en tur på kjøpesenteret i stad, og det virket som folk kjørte som gale for å rekke både polet og butikkene før det stenger for tre dager. Fredag den 13. er jo kjent for å ha svært lite ulykker nettopp fordi folk er ekstra påpasselig på denne såkalte "ulykkesdagen", men med så mange stressede folk jeg møtte på både her og der, så tror jeg redselen for å ikke å handle nok var større enn overtroen! Glad jeg bare skulle inn og kjøpe en solhatt til frøkna, for så å reise rett hjem igjen, for makan til folkemengde rett etter åpningstid, er det lenge siden jeg har sett! 

Nå har vi benket oss foran tv'n for kvelden, og jeg kjenner det skal bli godt å legge seg snart faktisk. Det har vært en dag med tett program, og i morgen (for ikke å snakke om i helgen) blir det enda strammere. Men det skal vi nok klare! Ha en super fredagskveld! 

#fredag #helg #kos #overtro #mamma #mammablogg 
 

4 kommentarer

Kaja Jeanette

13.05.2016 kl.21:33

Jeg er nok litt overtroisk, og jeg ska innrømme at jeg var litt ekstra skeptisk til å kjøre bil idag, men det skjer jo stort sett aldri noe denne datoen. Men som du sier så er hører vi jo om fredag den 13. helt fra vi er små, så det er kanskje ikke så rart at man tenker litt ekstra på akkurat den datoen. :P

Hverdagslykker

13.05.2016 kl.21:44

Kaja Jeanette: Jeg er sånn selv! :p Trenger ikke ta noen sjanser liksom :p

spisogspar

13.05.2016 kl.22:03

Litt overtroisk er jeg nok, tenkte litt på det da jeg skulle til tannlegen idag, men det gikk jo bra, haha :))

Hverdagslykker

13.05.2016 kl.22:24

spisogspar: Hehe lett for å bli sånn! Godt det gikk bra :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits