Hjemmelaget smoothie til de minste!

Sommeren har vært her i noen dager, og hva passer vel bedre enn en smoothie i sommervarmen? Her blir det laget smoothie omtrent hver dag, til både store og små! 

Smoothie er både sunt og godt, og det er noe de fleste liker. Enkelt er det også! Det er like enkelt å lage en smoothie til små barn som til voksne, det eneste du skal tenke på er å unngå melkeprodukter, og kanskje tenke litt over hvilken juice du bruker dersom du velger å kjøpe en juice. Eller så kan du gjøre som meg, bruke en skvett vann i stede! 

I smoothien til frøkna denne gangen hadde jeg noen frosne jordbær (lot de tine bittelitt for å få litt væske fra bærene), en moden banan og et halvt eple. Jeg tilsatte også litt vann for at blenderen skulle kjøre det lettere. Det gikk ned på høykant! Det som ble igjen er satt i en boks i kjøleskapet. Rester av smoothie er nemlig perfekt som smakstilsetning på havregrøten hennes til kvelden! 

#mat #smoothie #frukt #bær #hjemmelaget #baby #barn #mamma #mammablogg #hverdagslykke

4 kommentarer

lisarorvik

11.05.2016 kl.13:19

Dette så kjempe godt ut :)

Hverdagslykker

11.05.2016 kl.14:17

lisarorvik: Virket som det falt i smak også :)

Irene

11.05.2016 kl.20:43

Merker jeg ble tørst :D

Ser veldig godt ut :D

Hverdagslykker

11.05.2016 kl.21:54

Irene: Takk for det! Virket som det falt i smak :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits