Årets musthaves for 17. mai!

// Innlegget er skrevet i samarbeid med rabble.no //

Champagnefrokost, barnetog, familie eller fest? Uansett hva du tenker å bruke dagen til, så er det ikke lenge til den er her! Tenkt det! 17. mai allerede.. Hvor har det blitt av våren? Nå er det ikke mer enn et par uker til det offisielt er sommer! 

17. mai for meg er en dag preget av tradisjoner, og det er en dag jeg virkelig ser frem til. I vår familie har denne dagen alltid vært barnas dag, og i år skal vi debutere som foreldre på denne dagen! Frøkna vår skal oppleve sin første 17. mai, og selv om hun ikke vil huske noe av dette senere, skal hun likevel ta del i tradisjonene. Det er flagg, vi pynter oss, håper på sol, og tar turen ut. Som alle år tidligere skal vi se på barnetoget gå, før vi tar turen til mine besteforeldre. De har vært familiens samlingspunkt i alle år! 

For å gjøre dagen perfekt har jeg tittet litt rundt i tre nettbutikker og funnet årets musthaves for 17. mai! Dette har jeg tenkt til å dele med dere, sammen med noen rabattkoder fra Rabble! Hva er vel bedre enn å kunne spare et par kroner når du handler inn til en slik stor dag?

 


Jakke, kjole, sko.

Ellos var den første butikken jeg sjekket ut. Personlig synes jeg de har veldig mye fint, fra ulike merker. Jeg finner alltid noe jeg liker, og denne gangen falt jeg pladask for en hvit kjole som hadde passet perfekt til frøkna vår! Sammen med en rosa cardigan og et par søte sko, har hun antrekket klart til Norges nasjonaldag. For å gjøre kjøpet hos Ellos litt rimeligere, kan du sjekke ut rabattkodene fra Rabble!


Pudder med solfaktor.

Som nevnt håper jeg på sol 17. mai i år også, og da er det greit å være forberedt! Men å legge sminke over et ansikt smurt med solkrem, eller å smøre ut solkrem over sminken du brukte hele morgenen på å legge, finnes det noe verre? Derfor er pudder med solfaktor fra Shopping4net, en oppfinnelse jeg ikke klarer meg uten! Farvel til klissete solkremhud! Pudderet tar du bare over sminken. Det gir ikke noe spesielt med farge heller, så du kan fint pudre inn mann og barn i tillegg til deg selv. Ingen tvil om hva du finner i vesken min dersom det blir sol på tirsdag! Husk også å sjekke ut rabattkodene hos Rabble før du handler hos Shopping4net!


Kamera.

Er det én ting til som bør bli med deg denne dagen, så er det et kamera! Et polaroidkamera fra CDON kan være utrolig morsomt fordi du får ut bildene så fort de er tatt. Vi har faktisk akkurat dette kameraet, og det skal definitivt bli med oss ut 17. mai! Med rabattkodene fra Rabble kan ogå du spare noen kroner når du handler på nett hos CDON.

Hvis du også kom i shoppingmodus nå, så vil jeg virkelig anbefale deg å ta turen innom nettsiden til Rabble for å hente flere rabattkoder du ikke bør gå glipp av! Her er det veldig mye bra å hente. Klikk på bildet under for å komme til nettsiden deres. Kos deg med shoppingen, og ha en strålende 17. mai! 

 

#rabble #klær #mote #kamera #polaroid #sol #solkrem #solpudder #sommer #17mai #nasjonaldag #hverdagslykker #nettbutikk #rabattkode #rabattkoder

 

2 kommentarer

Tone

13.05.2016 kl.08:24

Knallbra :) fine must haves ;)

Hverdagslykker

13.05.2016 kl.09:08

Tone: Takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits