Sunn ukesmeny på budsjett!

Den nye uken er i full gang, noe som betyr at ukesmenyen er gjennomtenkt og har begynt å ta form! Siden det er både pinse og 17. mai om kort tid, tenkte vi å se hvor rimelig vi kunne få laget ukesmenyen, men fremdeles ha både enkel og sunn middag hver dag. Helgen er ikke planlagt riktignok, men mandag til fredag er i boks!

I går laget vi en kyllingsalat, rett og slett av alt vi hadde i kjøleskapet som måtte brukes opp. Det var en åpnet pose salatmix, rød og grønn paprika, tomater, mango, ananas, kylling og pasta. En virkelig god og frisk sommersalat som passet perfekt med det været vi har om dagen! 

I dag, tirsdag, står det hjemmelaget blomkålsuppe på menyen. I morgen står hjemmelaget tomatsuppe. Litt kjedelig med suppe tenker kanskje du, men det er både enkelt og svært rimelig å lage! En kjele som holder til middag og lunsj dagen etter, ligger på omtrent 50 kr for blomkålsuppen, og 30 kr for tomatsuppen. Godt er det også! 

Torsdag er tanken å se hva vi har igjen, og lage middag ut i fra det. Vi har alltid en dag i uka som vi ikke handler inn til, slik at vi tvinger oss selv til å bruke det vi har, og ikke kaste noe. Det har fungert veldig bra hittil, og vi har fått flere nye og spennende matopplevelser! Vafler med kylling og grønnkål er et eksempel på en slik dag, den finner du her.

Fredag er den obligatoriske taco-dagen, så det blir nok en eller annen taco-variant denne dagen! 

Lørdag og søndag er foreløpig ikke planlagt. Sambo skal feire bursdagen sin i helgen, så vi må se litt om det kommer noen på middag eller ikke før vi bestemmer oss! 

#mat #middag #sunnmat #hjemmelaget #mamma #mammablogg #blogg #hverdag #hverdagsmiddag #hverdagsmat #enkelmat #enkelmiddag #raskmiddag #raskmat #hverdagslykker

 

2 kommentarer

Marlene

10.05.2016 kl.16:04

kyllingsalat er kjempe godt :D Greit å lage meny uke for uke osv. Her lager vi for to uker om gangen ;)

Hverdagslykker

10.05.2016 kl.16:19

Marlene: Veldig greit det ;)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits