Dette ønsker jeg meg!

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble.no //

Hvem drømmer vel ikke om å kunne sette opp en ønskeliste med alt mulig en kunne tenkt seg? Eller enda bedre; få en halvtime i drømmebutikken der du kunne raske med deg alt du hadde hatt lyst på! Så heldig er jeg ikke, men litt vindusshopping er alltid lov. Det er det jeg har bedrevet tida med nå i kveld etter at frøkna var lagt i seng. Mannen er nemlig ute og frigjør litt dugnadsånd på vegne av familien, så da benytter mor seg av sjansen til å drømme seg litt bort!

Jeg er nemlig ikke velsignet med en million på bok, så det blir mye drømming når det kommer til ting jeg vil ha, men som jeg kanskje ikke ha.. Jeg har forsøkt et par ganger å tippe lotto på det såkalte "Nabolaget" for å utvide lommeboka litt, men hver gang jeg tipper, så står det at antall deltakelser på mitt postnummer er 1! EN! Det vil si bare meg! Så det der har jeg gitt opp.. Men i håp om å kunne få en ønskeliste oppfylt en gang i tiden, til tross for manglende lottogevinst, har jeg denne gangen valgt ut ting til en makspris på 300kr. Dét er jo overkommelig selv for meg! 

Jeg begynner med nummer 3 på ønskelisten min, som er hentet fra Room21. Jeg leste på facebook rett over jul her, at et Urbania lyshus, det har "alle" nå til dags! Men ikke jeg! Derfor synes jeg det er på tide at et slikt lyshus inntar stua vår. Disse husene fra Kähler er jo så utrolig fine, og du får de i flere størrelser. Det hadde passet perfekt på spisestuebordet vårt! Lyshuset koster 299kr som er innenfor budsjettet. Du kan til og med få det enda rimeligere dersom du bruker rabattkodene fra Rabble når du handler på Room21! Her snakker vi interiørshopping som til og med mannen min hadde godtatt altså! 


Trykk på bildet for å komme til nettsiden det er hentet fra.
 

Så kommer vi til nummer 2 på lista, fra Nelly.com! Det er hvite Sneakers som virkelig er en slager denne våren. Jeg skal innrømme at sko-garderoben min har sett sine bedre dager. Det blir fort sånn med oss hestejenter, alle sko havner merkelig nok i stallen! Men hvite sko skulle til og med jeg klart å holde hjemme! 

Disse skoene koster 299kr. Hvis du gjør som meg og bruker rabattkodene fra Rabble hver gang du handler hos Nelly, blir shoppingen enda rimeligere


Trykk på bildet for å komme til nettsiden det er hentet fra.

 

Trommevirvel...

 

Vi har kommet til nummer 1 på ønskelista, og dette ønsket er hentet fra Zalando! Nå er jo snart mammapermisjonen min over, og jeg skal tilbake på jobb. I over 9 mnd har stellebagen blitt brukt som eneste veske for min del, men den kan jeg jo ikke ta med meg på jobb når sambo og frøkna er igjen hjemme! På tide å finne seg en ny veske med andre ord. "Du kan vel bare ta den gamle du hadde før du fikk barn?" tenker kanskje du. Joda, det er en god idé det! Problemet er bare at vi har flyttet siden da, og jeg finner ikke igjen det lure stedet den ble lagt. Kan godt hende den havnet i søpla også for alt jeg vet, den var nemlig brukt mer enn én gang... Så en veske topper ønskelisten min denne gangen, til den nette summen av 299kr! Denne også innenfor bidsjettet! Gjør som meg og bruk rabattkodene fra Rabble når du handler på Zalando, så skal du ikke se bort i fra at det blir penger spart!


Trykk på bildet for å komme til nettsiden det er hentet fra.

Dette var min tre på topp ønskeliste innenfor budsjett, og jeg kunne nok holdt på i det lange og det brede. Det er merkelig nok utrolig mye som virker både fint og nødvendig når man sitter og drømmer! Men en strekt måtte settes, og denne gangen ble den satt ved tre ting. Jeg synes i grunnen jeg klarte meg ganske bra, to av tre ting er jo faktisk noe jeg trenger!

Hvordan hadde din liste sett ut?

 

Ikke glem å ta en titt innom nettsiden til Rabble for å se alle rabattkodene du kan hente før du gjør vindusshoppingen til en realitet! Nettsiden til Rabble finner du ved å trykke på logoen under.

 

#rabble #klær #mote #interiør #hverdagslykker #mamma #mammablogg #konkurranse #nettbutikk #rabattkoder

 

 

8 kommentarer

Irene

03.05.2016 kl.22:18

Så fint innlegg :)

Jeg skal lage dette innlegget på torsdag, har noen småtanker om hva jeg ønsker meg :)

Hverdagslykker

03.05.2016 kl.22:24

Irene: Gleder meg til å lese ditt, Irene! Her er uka så travel pga langhelg og diverse, så måtte ta det nå :)

Irene

03.05.2016 kl.22:38

Ja, jeg skjønner det vettu :)

Jeg har ikke en så travel langhelg, så jeg har tid i morgen og fredag :P

Hverdagslykker

04.05.2016 kl.06:36

Irene: Høres bra ut :D

tvv

04.05.2016 kl.09:42

Wow flotte ønsker :) Likte veldig godt vesken fra Anna Field :)

Hverdagslykker

04.05.2016 kl.10:18

Tone V.: Takk! :)

RebeccaHasselgard

04.05.2016 kl.12:18

Fine ønsker :)

Hverdagslykker

04.05.2016 kl.12:41

RebeccaHasselgard: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits