Nå er det offisielt!

Hvis du tar en titt på det første bildet her, så har du en ørliten forklaring på hvorfor det har vært stille fra meg denne helgen! Frøkna er faktisk 9. mnd i dag, og i går begynte hun å reise seg opp etter ting! For å si det sånn, rimelig ustø.. Så hønemor er hakk i hel, og får ikke gjort noe annet enn å passe på. Det går nemlig fint opp, men styrke og balanse til å bli der er det verre med.. Uansett, vi er grønne av stolthet her vi sitter, selv om en million barn har gjort det før, og en million barn kommer til å gjøre det senere. Det er noe helt spesielt når det er ditt eget barn!

Men, det er absolutt ikke bare enda en milepæl vi kan krysse av denne helgen. Jeg har nemlig en massasje til gode! Ja, du leste riktig! Sambo sprakk! Du husker kanskje avtalen sambo og jeg har om å spise godteri bare på lørdager, og ellers trene og spise sunt? Den som ikke holder avtalen må massere den andre. Sambo var ute med jobben på fredag, og der vanket en treretters. Sambo spiste dessert, noe som vil si massasje på meg! Sier ikke neitakk til en herlig massasje jeg altså!


 

Også var det bilen da. Den kjære Skoda'n vår. Den bestemte seg for at vindusviskere var ekstravare, og sendte de på ferie midt i flomvarselet i går. Flott. Enda en av grunnene til at ting har tatt tid denne helgen! Bilen har vært ubrukelig, så vi har plasket til og fra stallen og butikken i herlig regnvær. Utrolig hvor avhengig man er av vindusviskere. Aldri tenkt over det før.. Men nå er det offisielt; vi har en go'værs bil!

#helg #bil #hverdag #hverdagslykker #kos #massasje #tur #baby #mamma #mammablogg #vår #mai #regn

  

9 kommentarer

fotogleden

01.05.2016 kl.20:50

Hihi, for en spennende periode da! Skjønner at dere stolte :)

Hverdagslykker

01.05.2016 kl.20:55

fotogleden: Veldig spennende! Skjer noe nytt hver dag nå :)

Irene

01.05.2016 kl.21:10

Kan godt forstå at dere er stolte og det har dere all grunn til :)

Hverdagslykker

01.05.2016 kl.21:19

Irene: Takk for det :) Veldig morsomt med alt som skjer!

Realhousewife

01.05.2016 kl.23:04

Mye spennende som skjer med både bil og baby her ja, haha! Alltid morsomt når de begynner å reise seg, men nyt tiden så lenge hun ikke går, plutselig må du barnesikre hele huset og løpe etter henne på kjøpesenteret :P Vesla her begynte å gå da hun var 8 mnd, og løp når hun var 10 mnd... Jeg ber til gud om at gutten i magen er vesentlig mer bedagelig :P

Hverdagslykker

02.05.2016 kl.08:36

Realhousewife: Det var tidlig ja! Hehe barnesikre huset har vi mått gjøre allerede! Hun kryper bort til det som er :p

Marianne

02.05.2016 kl.10:56

Åå, så moro at hun har begynt å reise seg! Helt klar moro når det er ditt eget barn som gjør det :D

Og såå deilig med massasje! Det er aldri feil! Men veldig kjedelig med bilen da :P

Hverdagslykker

02.05.2016 kl.11:05

Marianne: Det er veldig morsomt! Skjer ting hver dag :)
Hehe massasje er ikke feil ;) Men bilen kunne jammen spart seg bryderiet ;)

Christine Drage

02.05.2016 kl.14:41

Herlig!

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits