Året som har gått!

Siste dagen i 2015 er her, og det er et år jeg kommer til å huske med stor glede! Dette året har kort oppsummert gitt meg alt. Jeg gikk inn i 2015 som gravid, og på det tidspunktet var det bare jeg og samboeren min som visste om det. Nyheten ble delt til familien i januar/februar, først til mamma og stefaren min. Vi pakket inn to kopper med teksten "verdens beste mormor" og "verdens beste bestefar", og da de åpnet gavene tok det ikke lang tid før de skjønte tegningen. Resten av familien fikk vite det i tur og orden. Videre utpå vårparten bestemte jeg meg for å selge min beste turkamerat, på under et år gikk jeg fra å være hesteeier til to fantastiske hester, til å ikke ha en eneste hest. Men det tok ikke mange ukene uten hest før lengselen ble så stor at jeg bestemte meg for at dette skulle jeg klare! Jeg skulle klare å kombinere familielivet med hest. En ny kompis entret dermed stallen i april.

Så nærmet sommeren seg, og jeg skulle ha mine siste eksamener på høyskolen, og etter bacheloren var jeg ferdig med utdannelsen min. For en befrielse! Så fort jeg hadde papirene i orden hadde jeg også fast jobb. Noe som i grunn var flaks med tanke på at det da bare var drøye to måneder til termin. Sommeren kom, og jeg begynte å jobbe fult, og stortrivdes! Men det tok ikke mer enn 4 uker før jeg ble innlagt på ahus med svangerskapsforgiftning, og da gikk det ikke mange dagene før frøkna var ute. Født prematur, men du verden for ei frøken! Kun fødselsvekten og et litt prematurt preg kunne fortelle at hun var født for tidlig, for alt annet var og er perfekt! Jeg måtte dog kjempe i to måneder etter fødselen, først for å overleve, deretter for å bli kvitt komplikasjonene etter fødsel. Men to måneder etter fødsel ble jeg helt skrevet ut fra ahus og kunne nyte mammalivet!

Høsten og vinteren seilte forbi vi fornyet både leiligheten og bilen for å få bedre plass til alt som hører familielivet til. I november ble frøkna døpt, og vi hadde en fantastisk dag med familie og venner. Så kom desember, og vi skulle feire vår første jul som familie. Vi bestemte oss for å feire høytiden hjemme hos oss, og det ble en utrolig koselig kveld med svigermor, mamma, stefaren min, sambo, frøkna og meg. Og atpå til ble jeg fridd til på selveste julaften! Sambo gikk ned på kne etter middagen, og jeg fikk verdens fineste gullring på fingeren. I 2015 har jeg rett og slett fått alt jeg ønsker meg! Nå skal vi feire nyttår i fred og ro her hjemme, og glede oss over et nytt og spennende 2016! Godt nyttår alle sammen!

 

#mammablogg #mamma #baby #nyttår #jul #nyttårsaften #2015 

2 kommentarer

RebeccaHasselgard

31.12.2015 kl.18:17

Godt nyttår til deg og dine! :)

Hverdagslykker

31.12.2015 kl.19:07

RebeccaHasselgard: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits