Begynt redebyggingen!

Det er kanskje litt tidlig mener noen, men nå har redebyggingen begynt for alvor her! De fleste barneklærne er vasket, og jeg tror vi har det mest nødvendige i hus. Det er et par småting på handlelisten, men det er ting som er "kjekt å ha", så det kan vi ta litt etter hvert. Et sett med sengetøy til for eksempel. Fødebagen er riktignok ikke pakket, selv om jeg tenkte å pakke den i stad. "Problemet" er at mange av de behagelige klærne jeg har tenkt til å ha i bagen til meg selv er klær jeg gjerne bruker fremdeles.. Så spørs om jeg bare passer på å vaske de regelmessig slik at jeg bare kan røske de med meg når tiden er inne. Egentlig liker jeg å ha kontroll på alt og ha alt klart, så får se hvor lenge jeg klarer å tenke at "jeg pakker resten når tiden er inne". Men enn så lenge føles det som en god idé! Alt det andre kan jeg forøvrig pakke. Akkurat nå går vaskemaskinen med noen småting, blant annet sprinkelseng beskytteren, og vi nærmer oss snart enden av vaskehaugen! Må si det er utrolig koselig å vaske samt brette sammen de små plaggene. Det gjør det hele mer virkelig. Snart har vi en liten en her! 

Som du ser går det meste i grått og hvitt.. Vi har klart å finne noe i gult også, men bortsett fra det er det lite nøytralt å finne spør du meg! Finner du først en hvit body uten blonder, så må du bare kjøpe tre av den, for det finnes ingen andre.. Likevel må jeg si det er utrolig spennende å ikke vite kjønnet på babyen før den blir født! 


#baby #gravid #mamma #mammablogg


10 kommentarer

Mittfamilieliv

20.07.2015 kl.14:27

Veldig vanskelig å finne nøytrale klær! Enten er det rosa og søtt - eller så er det tøffe og barske klær...

Hverdagslykker

20.07.2015 kl.14:37

Mittfamilieliv: Det har vist seg å være veldig vanskelig ja.. Men noe har vi da funnet :) Så får vi heller ta resten når den lille er født :)

Elisabeth Christin

20.07.2015 kl.17:10

Guud så gøy at du ikke vet kjønnet enda, når har du termin ? :)

Hverdagslykker

20.07.2015 kl.18:25

Elisabeth Christin: Har termin i slutten av august :)

Ester Kro

20.07.2015 kl.23:04

Så gøy at dere ikke vet om det er gutt eller jente :D Ser at det er ett problem å finne nøytrale klær, det er jo så mye rosa eller blått der ute :) Men jeg synes forresten ikke at du er tidlig ute, jeg har også begynt å vaske litt, og jeg har ikke termin før 11.september :P Greit å være klar tilfelle lille skal bestemme seg for å komme tidligere :) Jeg tror nok ikke jeg klarer å vente så mange uker før jeg har pakket fødselsbaggen jeg heller, greit å ha det klart. Jeg har allerede skrevet ned pakkeliste, tilfelle noe skulle skje, at jeg hvertfall vet hva som skal være med ;)

Elisabeth Christin

20.07.2015 kl.23:35

Åja okei! Ditt første barn ? :)

Nina Bakke

21.07.2015 kl.07:18

Så stas, koselig å gjøre klar til babyen, og om det er tidlig, er det bedre enn for seint så blir det ikke noe stress når babyen kommer :)

Jeg er hjemme med en liten en på 3 mnd, det er stor lykke :)

Hverdagslykker

21.07.2015 kl.09:54

Ester Kro: Nei er ikke så lett med nøytrale klær, men de vokser jo så fort i begynnelsen så de første klærne blir fort byttet ut :) Hehe godt å høre at det er flere! Vet jo aldri som du sier :) Bedre å være forberedt enn at alt blir stress tenker jeg..

Hverdagslykker

21.07.2015 kl.09:54

Elisabeth Christin: Ja det er det :)

Hverdagslykker

21.07.2015 kl.09:55

Nina Bakke: Det er veldig hyggelig å gjøre ting klart :) Så koselig! Nyt tiden :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits