Forskjellen på menn og kvinner

Her i huset er jeg hysterisk når det kommer til solkrem. Skal jeg være ute i bare et kvarter har jeg gått til innkjøp av åtte solkremer i ulike faktorer, og hadde det vært opp til meg skulle jeg klart å overbevise verden om at dersom du smører deg med faktor 20 to ganger på fem minutter, så dobler du effekten til faktor 40. Selvfølgelig er det ikke sånn det fungerer, men poenget er at jeg smører meg ofte! Helt sikkert unødvendig ofte.. Men når det kommer til mannen i huset her, er ikke hysteriet like stort! Mens jeg jobber iherdig med forebygging, har han en litt annen løsning. Her tar vi tak i problemet hvis det oppstår i etterkant, og en helg ute i stekende sol løses på denne måten:

Jeg kan forøvrig meddele at den siste løsningen her ikke ga det beste resultatet, men det er vel lov å prøve? Tror forresten han kommer til å konvertere til forebyggingen neste gang sommeren titter frem! 

#sommer #sol #solkrem 

Én kommentar

Veronika

16.07.2015 kl.19:46

Bedre føre var enn ettersnar... :)

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits