Blir rørt av mine egne påfunn!

Jeg har lenge sagt at disse gravidhormonene ikke har nådd meg, ihvertfall ikke på lik linje med mange andre. Gråte for den minste ting, gå fra lykkelig til trist på tre sekunder uten å vite hvorfor, humørsvigninger osv har jeg ikke lagt så mye merke til selv (mulig samboeren hadde sagt noe annet hvis jeg hadde spurt!). Men i dag måtte jeg faktisk ta meg selv i å bli rørt over mitt eget påfunn! Hvem skulle tro at litt frukt og noen nøtter samt en lapp hvor jeg beklaget til min mor at blomstene hennes ikke klarte seg så bra under mitt åsyn, skulle få meg emosjonell? Godt man har graviditeten å skylde på, ellers kunne man jo tro at det var noe alvorlig galt! Mulig det er denne "redebyggingen" og klargjøring til familieforøkelsen som har slått meg i hodet med full kraft, men det er sånn det skal være! Får håpe "overraskelsen" faller i smak, hvis ikke så blir jeg vel knust, haha! Neida, så ille er jeg ikke (enda). Da får jeg heller kose meg med godsakene selv!

#gravid #hormoner #svangerskap #mamma #mammablogg

2 kommentarer

frumaria

08.07.2015 kl.20:23

Moren din blir nok kjempeglad! Selv opplever jeg litt hormonene når jeg opplever at noen blir irriterte på meg eller at jeg føler jeg burde vite noe. Må le litt av meg selv når jeg reagerer sånn, og heldigvis er hodet såpass på plass at følelsene ikke tar overhånd.

Hverdagslykker

09.07.2015 kl.06:51

frumaria: Det ble godt mottatt :) Hadde egentlig ikke regnet med noe annet :p Hehe kjenner meg igjen der!

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits