Enda en uke!

Jeg som hele tiden har klaget over at tiden går så sakte, må faktisk innrømme og si at den siste uken her har gått veldig fort! I dag bikket det over i svangerskapsuke 33, og om bare fire uker går jeg ut i permisjon! 

♥ Trimester: 3.

♥ Svangerskapsuke: 33.

♥ Høygravid: Nei.

♥ Kjønn: Vi har valgt å ikke vite før fødselen, men nysgjerrigheten er virkelig stor om dagen! Er det en liten prins eller prinsesse som kommer til oss i august?

♥ Spark: Kjenner herlige spark mange ganger om dagen!

♥ Hodet ned: På flere kontroller har jordmor vurdert den lille til å ligge med rumpa ned, men på sist kontroll fikk de mistanke om at den lille har lagt seg riktig vei, altså med hodet ned. 

♥ Kynnere: De har så smått begynt å melde sin ankomst. Legger merke til de hvis jeg tilfeldigvis holder på magen når den blir stram, men ellers merker jeg ikke noe til de.

♥ Melk i brystene: Nei.

♥ Vann i kroppen: Nei.

♥ Vektoppgang: Har gått opp 6,5 kg til nå, og har merket at vekten stiger veldig mye mer for tiden enn det gjorde i begynnelsen!

♥ Utålmodig: Gleder meg veldig til å få møte den lille, så ja, er vel litt utålmodig.. 

♥ Matkick: Veldig lyst på ting jeg prøver å begrense inntaket på.. Sjokolade, kaker, smågodt, is.. Men dette er ikke noe nytt! 

♥ Plager: Blir fortere andpusten enn tidligere, ellers ingen plager (bank i bordet!). Håper jeg slipper unna halsbrann og bekkenplager, har jo klart meg uten det i 33 uker!

♥ Jobb: Jobber fult, alt som før!

♥ Fødebag: Ikke pakket, men har notert meg at jeg bør kjøpe en morgenkåpe og et par slippers når tiden kommer for å pakke den. Har veldig lyst til å ha den klar i gangen, men det er jo litt tidlig enda! 

♥ Tanker om fødselen: Gleder meg veldig, samt at jeg prøver å forestille meg smerten. 

#gravid #svangerskap #uke33 #mamma #mammablogg 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits