Hurramegrundt

Har endelig fått satt rumpa ned på sofaen ute i det fantastiske været! Dagen i dag begynte litt over klokken 5 i dag tidlig med fôring av hester før det bar på jobb kl 7. På jobb har det gått i ett, og så fort arbeidsdagen var omme bar det tilbake til stallen for å gi gutta litt lunsj, samt fikse noen av strømgjerdene. Men nå tar jeg fri resten av dagen kjenner jeg! Den lille har vært helt turbo i dag, og jeg tror den bærer litt preg av et høyt stressnivå.. Med 27 grader i skyggen og full fart hele dagen så tror jeg begge har godt av en rolig kveld.


For øyeblikket sitter jeg med en iskald bonaqua med smak av eple. Hadde igjen en fra helgen, og jeg anbefaler virkelig denne! Jeg er ikke spesielt glad i brus eller kullsyreholdige drikker generelt, men denne har jeg sansen for! Bilde av den finner du litt lenger ned.

#sommer #sol #gravid #svangerskap #hverdag #mamma #mammablogg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hverdagslykker

Hverdagslykker

24, Skedsmo

Hei! Jeg heter Kaja, er 24 år og kommer fra Skedsmo. Livet mitt handler om å skape en balanse mellom det å være i full jobb som miljøterapeut og barnevernspedagog, samboer/forlovet og mamma! Storesøster ble født i august 2015, og i juli 2017 kom lillesøster <3 Instagram: @hverdagslykker.blogg.no Lik meg på facebook: hverdagslykker.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits